Werken bij d-reizen betekent dat je onderdeel bent van een ambitieuze en toekomstgerichte organisatie. Je werkt niet alleen met het allerleukste product van de wereld; vakanties! Ook geven wij je de ruimte om jouw talenten en jezelf continu te ontwikkelen.

Sharon van Heijningen,
HR Manager

'Een werkomgeving waar iedereen het beste uit zichzelf haalt, waar we als team met elkaar samenwerken om zo onze doelstellingen te behalen is waar wij ons als afdeling elke dag voor inzetten. Onze medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in door elke dag honderden klanten te helpen bij het boeken van de voor hen perfecte reis. En dat is iets waar wij heel TROTS op zijn. Als afdeling HR adviseren, ondersteunen en faciliteren wij onze medewerkers door o.a. een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket aan te bieden. Daarnaast staan medewerkers bij ons zelf aan het roer van hun ontwikkeling. Wij geloven dat deze manier van werken medewerkers stimuleren om het elke dag een stapje beter te doen. Plezier in je werk in een prettige werkomgeving dat is werken bij d-reizen!'
Sharon van Heijningen, HR Manager

Reiswerk CAO, jouw dienstverband goed geregeld!

Wanneer jij bij ons komt werken val je automatisch onder de CAO Reiswerk. In deze CAO zijn, ter aanvulling op je contract, aanvullende collectieve arbeidsvoorwaarden vastgelegd die voor iedereen in de reisbranche gelden.

Aandacht voor een goede werk- en privébalans

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers kunnen meedenken over hun werkrooster. Het is bij d-reizen in de meeste functies dan ook mogelijk om parttime te werken.
Korting op eigen vakanties

Je eigen vakantie korting én Family & Friends-korting

Straks werk je niet alleen met het mooiste product: vakanties, maar krijg jij ook nog eens korting op je eigen vakanties! Jij reist straks met korting naar verschillende prachtige bestemmingen, maar jij niet alleen! Want als je bij d-reizen komt werken, kan jij straks ook jouw familie en vrienden korting geven op hun vakanties. Door de ‘Family & Friends’-korting is het mogelijk dat zij straks óók met korting hun droomvakantie boeken.

Gratis doorlopende reis- en annuleringsverzekering voor het hele gezin

Wanneer je op vakantie gaat, dan wil je dat alles goed geregeld is. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom bieden wij jou en je eventuele (inwonende) gezinsleden een gratis doorlopende reis- en annuleringsverzekering met Werelddekking van Allianz Global Assistance aan.

Korting op verzekeringen

Als collega van d-reizen krijg je niet alleen korting op je vakanties, maar ook andere kortingen. Eén daarvan is een scherp geprijsde zorgverzekering, met aantrekkelijke collectieve voordelen. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om met korting diverse privé verzekeringen, zoals een inboedel- of autoverzekering af te sluiten.

Pensioenregeling

Vanaf het moment dat je bij ons komt werken val je onder de pensioenregeling van PGB Pensioenen. Je hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen, wij melden jou aan én betalen een deel van jouw premie.

Reiskostenvergoeding

Woon je meer dan 10 km van je werk en kies je voor reizen met het openbaar vervoer? Dan kun je een NS Business Card aanvragen. Geen gedoe dus met voorschieten! Ga je met de auto naar je werk? Dan heb je mogelijk recht op een vaste kilometer vergoeding. Werk je bijvoorbeeld een dagje ergens anders? Dan kun je de kilometers die je meer rijdt uiteraard ook gewoon declareren.
verlofregeling

Verlofregelingen

Hard werken betekent dat er ook tijd moet zijn voor ontspanning. Je krijgt van ons dan ook 24 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast is het mogelijk om in overleg met je manager verlofdagen bij te kopen. Bovendien bieden we jou de mogelijkheid om verlof op te nemen voor persoonlijke gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan zorgverlof, ouderschapsverlof of een huwelijk.

Vrijwillige inzet

Vanaf 1 januari 2021 biedt d-reizen aan iedere medewerker de mogelijkheid om 1 dag per kalenderjaar in te zetten voor Vrijwillige inzet naar keuze via NL voor elkaar! Door de vrijwillige inzet van medewerkers werkzaam bij d-reizen, dragen wij bij aan een mooier Nederland, passend bij de Duurzaamheidsstrategie van d-reizen. 

Verzekering bij arbeidsongeschiktheid

D-reizen betaalt gedurende 2 jaar je salaris door conform de wet. Mocht je na 2 jaar gedeeltelijk arbeidsongeschikt worden verklaard dan kan je inkomen fors dalen. D-reizen heeft voor alle medewerkers bij Nationale Nederlanden een collectieve WGA hiaat- en excedentverzekering afgesloten, waardoor deze terugval in inkomen deels wordt opgevangen.

Sporten met korting

Ben je al sportief of wil je juist gaan sporten? Dat kan! Per januari 2020 is het mogelijk om via d-reizen met flinke korting te sporten. Kijk voor alle deelnemende sportscholen opwww.bedrijfsfitnessnederland.nl voor een deelnemende sportschool bij jou in de buurt.

Fietsplan

Fietsen is gezond en wij zijn er van overtuigd dat gezonde medewerkers beter presteren en zich gelukkiger voelen! Via d-reizen kan je daarom met belastingvoordeel een fiets kopen.
D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?