Werken bij D-reizen betekent dat je onderdeel bent van een ambitieuze en toekomstgerichte organisatie. Je werkt niet alleen met het allerleukste product van de wereld; vakanties! Ook geven wij je de ruimte om jouw talenten en jezelf continu te ontwikkelen.

Sharon van Heijningen,
HR Manager

'Een werkomgeving waar iedereen het beste uit zichzelf haalt, waar we als team met elkaar samenwerken om zo onze doelstellingen te behalen is waar wij ons als afdeling elke dag voor inzetten. Onze medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in door elke dag honderden klanten te helpen bij het boeken van de voor hen perfecte reis. En dat is iets waar wij heel TROTS op zijn. Als afdeling HR adviseren, ondersteunen en faciliteren wij onze medewerkers door o.a. een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket aan te bieden. Daarnaast staan medewerkers bij ons zelf aan het roer van hun ontwikkeling. Wij geloven dat deze manier van werken medewerkers stimuleren om het elke dag een stapje beter te doen. Plezier in je werk in een prettige werkomgeving dat is werken bij D-reizen!'
Sharon van Heijningen, HR Manager

Reiswerk CAO, jouw dienstverband goed geregeld!

Wanneer jij bij ons komt werken val je automatisch onder de CAO Reiswerk. In deze CAO zijn, ter aanvulling op je contract, aanvullende collectieve arbeidsvoorwaarden vastgelegd die voor iedereen in de reisbranche gelden.

Aandacht voor een goede werk- en privébalans

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers kunnen meedenken over hun werkrooster. Het is bij d-reizen in de meeste functies dan ook mogelijk om parttime te werken.
Korting op eigen vakanties

Je eigen vakantie korting én Family & Friends-korting

Straks werk je niet alleen met het mooiste product: vakanties, maar krijg jij ook nog eens korting op je eigen vakanties! Jij reist straks met korting naar verschillende prachtige bestemmingen, maar jij niet alleen! Want als je bij D-reizen komt werken, kan jij straks ook jouw familie en vrienden korting geven op hun vakanties. Door de ‘Family & Friends’-korting is het mogelijk dat zij straks óók met korting hun droomvakantie boeken.

Verlofregelingen

Hard werken betekent dat er ook tijd moet zijn voor ontspanning. Je krijgt van ons dan ook 24 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast is het mogelijk om in overleg met je manager verlofdagen bij te kopen. Bovendien bieden we jou de mogelijkheid om verlof op te nemen voor persoonlijke gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan zorgverlof, ouderschapsverlof of een huwelijk.
D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?