D-reizen en VakantieXperts vormen samen de D-rt Groep. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor service & boekingen in onze 450 reisbureaus, ons gezamenlijke Customer Contact Center in Breda en natuurlijk op onze websites d-reizen.nl en VX.nl. Het hoofdkantoor staat in Hoofddorp.
Geschiedenis D-rt Groep

Een jong bedrijf met een lange historie

Hoewel onze merken al heel lang bestaan - d-reizen zelfs al meer dan 50 jaar - is de D-rt Groep nog een jong bedrijf. De fusie van d-reizen en VakantieXperts in 2014 betekende een frisse start voor onze grote en toekomstgerichte organisatie, met heel veel nieuwe kansen en een datagedreven, ambitieuze sfeer.
'Vakantiegevoel dichtbij brengen' is de kern van de D-rt Groep. Daarom zijn we er overal en voor iedereen die op vakantie wil: van reisbureau tot WhatsApp en van e-mail tot Instagram.

Samen de wereld veroveren

Elk jaar in november komen alle 1800 collega's van zowel de reisbureaus, het Customer Contact Center en het Shared Services Center bij elkaar voor de kick-off van het nieuwe toeristische jaar. Met presentaties van touroperators, trends uit de markt, muziek en lekker eten inspireren we elkaar, zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen.
Samen de wereld veroveren
Gezond bedrijf

Gezond bedrijf

Gezondheid en vitaliteit worden steeds meer een integraal onderdeel van de D-rt Groep. Zo doen we met meerdere teams, een mix van collega's uit de reisbureaus, het Shared Services Center en het Customer Contact Center, aan de Dam tot Damloop mee. En organiseren we ook onze eigen sportieve Challenges, zoals de D-rt Plank Challenge!

Waarom is D-Reizen een wereldbedrijf

Toonaangevend

Toonaangevend

Innovatief

Innovatief

Vakantiegevoel

Vakantiegevoel

Opleidingen

Opleidingen

D-reizen Job Alert

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?